Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.
Sygeplejerske

Søger du en sygeplejerske?

Søger du en sygeplejerske til at dække en eller flere vagter, akut eller over en længere periode? En dygtig sygeplejerske, der kan varetage sygepleje både professionelt og omsorgsfuldt.

Hos MUST Vikar finder vi den rette kandidat med de nødvendige kompetencer til at varetage dit behov.

Vi har vi mange dygtige sygeplejersker i vores emnebank med meget erfaring og mange kompetencer. Vores sygeplejersker kan bookes til professionel sygepleje på plejehjem, sygehuse, i borgeres eget hjem eller hvor der måtte være behov.

Vi lytter til dine behov og finder herefter det perfekte match.

Hvad kræver det at være sygeplejerske?

Som sygeplejerske har man via sin uddannelse lært at arbejde med sygepleje af patienter med involvering af borgeren, dennes pårørende og i samarbejdet med fagprofessioner indenfor sundhedsområdet. På sygeplejerskeuddannelsen får man undervisning i sygepleje og herunder fag som anatomi, fysiologi og farmakologi, etik, og psykolog. Som sygeplejerske besidder man derfor en bred viden indenfor sygepleje. Alle vores sygeplejersker hos MUST Vikar har en stor faglig viden og sætter borgerens tryghed og trivsel højest, når de udfører deres arbejde.

Hvordan arbejder man som sygeplejerske?

Som sygeplejerske arbejder man både med det fysiske, det psykiske og det sociale aspekt, når man kommer tæt på borgeren igennem et behandlingsforløb. Her varetager man opgaver i forbindelse med:

  • Kommunikation
  • Støtte
  • Vejledning
  • Koordinering
  • Planlægning
  • Medicinhåndtering

Som sygeplejerske hos Must Vikar har man været igennem et grundigt rekrutteringsforløb. Vi står derfor inde for alle vores vikarer og ved at vores sygeplejerske besidder de rette færdigheder til at sikre at borgere får den rette sygepleje.


Vi skaber gode rammer

Hos MUST Vikar sætter vi en dyd i kvalitet, ordentlighed og godt samarbejde hele vejen rundt. Vi lytter til jeres behov inden vi finder det perfekte match, og vi klæder alle vores sygeplejerske godt på til både store og små opgaver, inden vi sender dem af sted. Vi har tilknyttet sundhedsfaglig koordinator, som løbende sparrer med vores sygeplejersker og forventningsafstemmer med dig som kunde.  På den måde kvalitetssikrer vi løbende og sørger for at vores vikarer trives og at I som kunder er tilfredse. Trygge rammer og godt samarbejde er alfa omega for vores måde at arbejde på. Vi fastholder alle de bedste kandidater hos MUST Vikar, ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Læs mere om vores vilkår og betingelser her

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på, kan du klikke dig ind på vores underside spørgsmål og svar eller finde vores kontaktinformationer her.

Vi tilbyder vikarer i flere faggrupper

Vi har en stor emnebank af faglærte og ufaglærte vikarer. Vi dækker bredt i form af mange faggrupper som kan ses herunder.

Den rette samarbejdspartner:

Hos Must Vikar får du en samarbejdspartner som hjælper dig med at finde den helt rette vikar. Udover at guide dig og hjælpe dig med den rette kandidat med de nødvendige kompetencer, hjælper vi dig i det videre forløb.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan Must Vikar kan hjælpe dig og din virksomhed på vej mod bedre tider med en vikarløsning?