Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.
lærer

Søger du en lærer vikar?

Søger du en lærer til at dække få eller flere timer, akut eller over en længere periode?

En lærer der formår at forme og tilrettelægge sin undervisning, så den fanger og motiverer eleverne?

Hos MUST Vikar finder vi den rette kandidat med de nødvendige kompetencer til at varetage dit behov.

Vi har mange dygtige lærere i vores emnebank, der kan bookes til at dække vikartimer i undervisningen af børn og unge i skoler, til ekstraundervisning, specialundervisning, undervisning i hjemmet, eller hvor der måtte være behov.

Vi lytter til dine behov og finder herefter det helt perfekte match.

Hvad er en lærer?

En lærer er en person som kan undervise elever i forskellige fagområder. Som lærer er man klædt på til at undervise og har derfor en stor grundviden og er derudover specialiseret indenfor forskellige fagområder som fx matematik, dansk, sprog, idræt eller kreative fag.
Man kan som lærer også have specialiseret sig i specialområder med børn og unge, der har særlige behov. Det kan f.eks. være undervisning af børn med autisme, ADHD eller andre diagnoser, der kræver at læreren har en særlig viden og kan tilrettelægge undervisningen efter elevernes behov.

Hvordan arbejder en lærer?

Som lærer kan man undervise hele klasser på skoler, man kan have ekstraundervisning af enkelte elever eller mindre grupper, eller man kan hyres til hjemmeundervisning i elevens hjem.

En stor del af lærerens arbejde handler også om det pædagogiske aspekt, hvordan man motiverer eleven, understøtter dynamikken og generelt søger for at positivt undervisningsmiljø. Som lærer skal man sikre sig, at eleverne får faglig udfordring og samtidig føler sig trygge og godt tilpas i undervisningssituationen. Jobbet består typisk også af opgaver udenfor undervisningen i form af løbende kontakt med forældre, opgaveretning, forberedelse af undervisning og ekskursioner med eleverne. 

Hvordan rekrutterer vi lærere hos MUST Vikar?

Som lærer hos MUST Vikar har man været igennem et grundigt rekrutteringsforløb Vi står derfor inde for alle vores lærere, og vi ved at de besidder de rette færdigheder til at vejlede og guide eleverne i undervisningen.


Vi skaber gode rammer

Hos MUST Vikar sætter vi en dyd i kvalitet, ordentlighed og godt samarbejde hele vejen rundt. Vi lytter til jeres behov inden vi finder det perfekte match, og vi klæder alle vores lærere godt på til både store og små opgaver, inden vi sender dem af sted. Vi har tilknyttet socialfaglig koordinator, som løbende sparrer med vores lærervikarer og forventningsafstemmer med dig som kunde.  På den måde kvalitetssikrer vi løbende og sørger for at vores vikarer trives og at I som kunder er tilfredse. Trygge rammer og godt samarbejde er alfa omega for vores måde at arbejde på. Vi fastholder alle de bedste kandidater hos MUST Vikar, ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Læs mere om vores vilkår og betingelser her

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på, kan du klikke dig ind på vores underside spørgsmål og svar eller finde vores kontaktinformationer her.

Vi tilbyder vikarer i flere faggrupper

Vi har en stor emnebank af faglærte og ufaglærte vikarer. Vi dækker bredt i form af mange faggrupper som kan ses herunder.

Den rette samarbejdspartner:

Hos Must Vikar får du en samarbejdspartner som hjælper dig med at finde den helt rette vikar. Udover at guide dig og hjælpe dig med den rette kandidat med de nødvendige kompetencer, hjælper vi dig i det videre forløb.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan Must Vikar kan hjælpe dig og din virksomhed på vej mod bedre tider med en vikarløsning?