Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.
familiebehandler

Søger du en familiebehandler?

Søger du en familiebehandler til at dække få eller flere timer, akut eller over en længere periode? En familiebehandler med blik for dynamikken og trivslen i familien?

Hos Must Vikar finder vi den rette kandidat med de nødvendige kompetencer til at varetage dit behov. Vi har mange dygtige familiebehandlere i vores emnebank, der kan bookes til små som store opgaver.

Vi lytter til dine behov og finder herefter det helt perfekte match.

Hvad er en familiebehandler?

En familiebehandler kan fx være en pædagog, socialrådgiver eller lærer eller anden socialfaglig person, der har specialiseret sig indenfor familiebehandling og derfor har de rette kompetencer til at vejlede familien med det formål at skabe en mere harmonisk familiedynamik.

Hvordan arbejder en familiebehandler?

En familiebehandler tager udgangspunkt i familiens ressourcer og bruger disse til at skabe en bæredygtig udvikling og progression hos familien. Familiebehandleren vil også inddrage netværket omkring familien i det omfang, det er relevant og vil give bidrage positivt for familiens udvikling

Som familiebehandler hos Must Vikar har man været igennem et grundigt rekrutteringsforløb. Vi står derfor inde for alle vores vikarer og ved at vores familiebehandlere besidder de rette færdigheder til at vejlede og guide familier til en bedre trivsel.


Vi skaber gode rammer

Hos Must Vikar sætter vi en dyd i kvalitet, ordentlighed og godt samarbejde hele vejen rundt. Vi lytter til jeres behov inden vi finder det perfekte match, og vi klæder alle vores vikarer godt på til både store og små opgaver, inden vi sender dem af sted. Vi har tilknyttet faglig koordinator indenfor alle områder, som løbende sparrer med vikaren og forventningsafstemmer med dig som kunde.

Vi skaber gode rammer i samarbejdet mellem Must Vikar og virksomhed, samt virksomhed og vikar. Vi sikrer gode og trygge rammer for vores kunder, der skal modtage hjælp. Det betyder blandt andet, at du kan være sikker på, at den vikar der komme ud til dig eller din virksomhed har ren straffeattest, børneattest og arbejdstilladelse. Vi fastholder alle de bedste kandidater hos Must Vikar, ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Læs mere om vores vilkår og betingelser her.

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svaret på, kan klikke dig ind på vores underside spørgsmål og svar eller finde vores kontakt informationer her.

Vi tilbyder vikarer i flere faggrupper

Vi har en stor emnebank af faglærte og ufaglærte vikarer. Vi dækker bredt i form af mange faggrupper som kan ses herunder.

Den rette samarbejdspartner:

Hos Must Vikar får du en samarbejdspartner som hjælper dig med at finde den helt rette vikar. Udover at guide dig og hjælpe dig med den rette kandidat med de nødvendige kompetencer, hjælper vi dig i det videre forløb.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan Must Vikar kan hjælpe dig og din virksomhed på vej mod bedre tider med en vikarløsning?