Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.
socialrådgiver

Søger du en socialrådgiver?

Søger du en socialrådgiver til løse opgaver, akut eller over en længere periode? En socialrådgiver der kan vejlede og rådgive mennesker indenfor det sociale felt. 

Hos MUST Vikar finder vi den rette kandidat med de nødvendige kompetencer til at varetage dit behov.

Vi har mange kompetente socialrådgivere i vores emnebank, der kan bookes til små som store opgaver i familier, på institutioner eller hvor I har behov.

Vi lytter til dine behov og finder herefter det helt perfekte match.

Hvad kan en socialrådgiver?

Som socialrådgiver har man forståelse for sammenhængen mellem forskellige sociale aspekter. Man har et stort kendskab til forskellige metoder og teorier indenfor det socialfaglige felt og man kan navigere indenfor de forskellige rammer i velfærdsstaten.

Hvad kan en socialrådgiver?

Som socialrådgiver arbejder man med sagsbehandling, forebyggelse og løsning af sociale problemer. Som socialrådgiver har man ofte det samlede overblik i den sociale indsats og varetager opgaver som:

  • Rådgivning
  • Vejledning
  • Koordinering
  • Opsamling

Som socialrådgiver hos Must Vikar har man været igennem et grundigt rekrutteringsforløb. Vi står derfor inde for alle vores vikarer og ved at vores familiebehandlere besidder de rette færdigheder til at vejlede og guide familier til en bedre trivsel.


Vi skaber gode rammer

Hos MUST Vikar sætter vi en dyd i kvalitet, ordentlighed og godt samarbejde hele vejen rundt. Vi lytter til jeres behov inden vi finder det perfekte match, og vi klæder alle vores socialrådgivere godt på til både store og små opgaver, inden vi sender dem af sted. Vi har tilknyttet socialfaglig koordinator, som løbende sparrer med vores socialrådgivere og forventningsafstemmer med dig som kunde.  På den måde kvalitetssikrer vi løbende og sørger for at vores vikarer trives, og at I som kunder er tilfredse. Trygge rammer og godt samarbejde er alfa omega for vores måde at arbejde på. Vi fastholder alle de bedste kandidater hos MUST Vikar, ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Læs mere om vores vilkår og betingelser her

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på, kan du klikke dig ind på vores underside spørgsmål og svar eller finde vores kontaktinformationer her.

Vi tilbyder vikarer i flere faggrupper

Den rette samarbejdspartner:

Hos Must Vikar får du en samarbejdspartner som hjælper dig med at finde den helt rette vikar. Udover at guide dig og hjælpe dig med den rette kandidat med de nødvendige kompetencer, hjælper vi dig i det videre forløb.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan Must Vikar kan hjælpe dig og din virksomhed på vej mod bedre tider med en vikarløsning?

Kontakt os Lav henvendelse