Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.
Social- og sundhedsassistent

Søger du en social- og sundhedsassistent?

Søger du en social- og sundhedsassistent til at dække en eller flere vagter, akut eller over en længere periode? En med særligt øje for borgerens ressourcer og behov for pleje og omsorg? 

Hos Must Vikar finder vi den rette kandidat med de nødvendige kompetencer til at varetage dit behov.

Vi har vi mange dygtige social- og sundhedsassistenter i vores emnebank med meget erfaring og mange kompetencer. Vores social- og sundhedsassistenter kan bookes til professionel sygepleje, pleje og omsorg på plejehjem, sygehuse, i borgeres eget hjem eller hvor der måtte være behov.

Vi lytter til dine behov og finder herefter det perfekte match.

Hvordan bliver man social- og sundhedsassistent?

Som social- og sundhedsassistent har man taget en uddannelse, der bygger videre på de kompetencer man har lært som social- og sundhedshjælper. Foruden at kunne yde omsorg og udføre pleje får man kendskab til sygdomme og deres symptomer, årsager og behandling. I arbejdet som social- og sundhedsassistent vejleder man og motiverer mennesker til at fungere i sin hverdag eller komme igennem et sygdomsforløb på bedst mulig vis.

Hvilken funktion har en social- og sundhedsassistent?

  • Genoptræning
  • Rehabilitering
  • Sygdomsforebyggelse
  • Medicinering
  • Personlig pleje
  • Omsorg

Det er alle opgaver, hvor man kommer tæt på borgeren, man skal hjælpe og alle vores social- og sundhedsassistenter sætter en stor dyd ud i at skabe en tillidsfuld relation til borgeren.

Som social- og sundhedsassistent hos Must Vikar har man været igennem et grundigt rekrutteringsforløb. Vi står derfor inde for alle vores vikarer og ved at vores social- og sundhedsassistenter besidder de rette færdigheder til at sikre, at borgere får den rette sygepleje og omsorg.

Alle vores social- og sundhedsassistenter har meget erfaring indenfor sundhedsområdet, og vi kan derfor altid sikre jer en social- og sundhedsassistent, der matcher lige netop jeres behov.


Vi skaber gode rammer

Hos MUST Vikar sætter vi en dyd i kvalitet, ordentlighed og godt samarbejde hele vejen rundt. Vi lytter til jeres behov inden vi finder det perfekte match, og vi klæder alle vores social- og sundhedsassistenter godt på til både store og små opgaver, inden vi sender dem af sted. Vi har tilknyttet sundhedsfaglig koordinator, som løbende sparrer med vores social- og sundhedsassistenter og forventningsafstemmer med dig som kunde.  På den måde kvalitetssikrer vi løbende og sørger for at vores vikarer trives og at I som kunder er tilfredse. Trygge rammer og godt samarbejde er alfa omega for vores måde at arbejde på. Vi fastholder alle de bedste kandidater hos MUST Vikar, ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Læs mere om vores vilkår og betingelser her

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på, kan du klikke dig ind på vores underside spørgsmål og svar eller finde vores kontaktinformationer her.

Vi tilbyder vikarer i flere faggrupper

Vi har en stor emnebank af faglærte og ufaglærte vikarer. Vi dækker bredt i form af mange faggrupper som kan ses herunder.

Den rette samarbejdspartner:

Hos Must Vikar får du en samarbejdspartner som hjælper dig med at finde den helt rette vikar. Udover at guide dig og hjælpe dig med den rette kandidat med de nødvendige kompetencer, hjælper vi dig i det videre forløb.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan Must Vikar kan hjælpe dig og din virksomhed på vej mod bedre tider med en vikarløsning?