Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.
fagområde

Få den rette vikar

Vi tilbyder vikarer indenfor nedestående fagområder.
Kan du ikke finde det du leder efter, kan du kontakte os for at høre mere.
Eller lave en henvendelse på nedestående knap, og vi kontakter dig, helt uforpligtende.

Kontakt os Lav henvendelse

Pleje- og sundhedsområdet

Vi har tilknyttet sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og andet faglært eller ufaglært personale, der kan hyres til blandt andet sygehuse, hospitaler, genoptræning, plejehjem eller hjælp i eget hjem.

Vi dækker alle former for opgaver indenfor sundheds- og ældresektoren. Vores vikarer har en bred erfaring med sundhedsfagligt arbejde. Vi kan derfor stille med vikarer til alt lige fra omsorgsarbejde og pleje til medicinhåndtering.

Læs mere om de enkelte faggrupper her:

pleje- og sundhedsområdet
socialområdet

Socialområdet

Vi har tilknyttet socialrådgivere, familiebehandlere, pædagoger og andet faglært eller ufaglært personale, der har kan hyres til, bosteder, døgninstitutioner, dagbehandling, krisecenter, daginstitutioner, psykiatrien eller i det kommunale.

Vores vikarer har erfaring indenfor det specialiserede område med blandt andet:

  • Autisme
  • ADHD
  • Hjerneskade
  • Udviklingshandicap
  • Misbrug

Læs mere om de enkelte faggrupper her:

Børne- og ungeområdet

Vi har tilknyttet lærere, pædagoger, pædagogiske assistenter og andet faglært eller ufaglært personale, der kan hyres til blandt andet daginstitutioner, skoler eller fritidsordninger.

Vi dækker alle former for opgaver indenfor pædagogik, pasning og undervisning. Vores vikarer har en bred erfaring indenfor børne- og ungeområdet og vi kan derfor altid finde en vikar uanset om I skal bruge ekstra hænder på rød stue eller en kompetent matematikunderviser til 9.b.

Læs mere om de enkelte faggrupper her:

børne- og ungeområdet
asylområdet

Asylområdet

Vi har tilknyttet pædagoger, socialrådgivere og andet faglært eller ufaglært personale som alle har erfaring med at arbejde på asylcenter eller med flygtninge.

Vi tilbyder både vikarer, der kan hjælpe med det socialpædagogisk arbejde på asylcentre samt rådgive, vejlede og guide asylansøgere eller flygtninge på bedste vis.

I arbejdet med at få udsatte og usikre asylansøgere introduceret til det danske samfund ved vi, at det gør en stor forskel, når der ikke er sproglige eller kulturelle barrierer.

Vi har netop et bredt udvalg af multietniske vikarer, og vi kan derfor nemt tilbyde en vikar, der taler netop det sprog samt har indsigt i de kulturelle baggrunde der måtte være behov for. Vi har også vikarer, der selv har oplevet at være en del af en asylproces, og derfor har personlig erfaring og helt særlig viden, de kan tage med i arbejdet.

Læs mere om de enkelte faggrupper her: