Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Søger du en pædagog?

Søger du en pædagog til at dække en eller flere vagter, akut eller over en længere periode? En pædagog med særligt øje for børn, unge eller voksnes trivsel? En med specialviden indenfor et særligt område eller med stor erfaring indenfor daginstitutioner eller døgnområdet?

Hos MUST Vikar finder vi den rette kandidat med de nødvendige kompetencer til at varetage dit behov.

Vi har mange forskellige og kompetente pædagoger i vores emnebank.

De kan bookes til hele det pædagogiske felt lige fra daginstitutioner til bosteder og aflastningshjem, eller hvor der måtte være behov.

Vi lytter til dine behov og finder herefter det helt perfekte match.

Som pædagog har man taget en uddannelse, der kvalificerer en til at arbejde med børn, unge og voksne, have øje for deres trivsel og varetage deres behov og udvikling gennem pædagogisk arbejde- og metoder.

Hvilke områder kan man arbejde med som pædagog?

  • ADHD
  • Autisme
  • Udviklingsforstyrrelse
  • Misbrug
  • Daginstitution
  • Døgninstitution

Hvordan matcher vi vores pædagoger med jeres opgaver?

Vi lytter altid til jeres behov, og sikre os alle de nødvendige informationer, der skal til for at forberede vores vikar på opgaven, om end det er vikarhjælp til en daginstitution eller det er en opgave indenfor specialområdet I skal have løst. Vi ved hvor vigtigt det er at besidde de rette kompetencer, når man som pædagog skal arbejde med børn, unge eller voksne, der har særlige behov. Derfor udvælger vi nøje i vores emnebank! En der har specialviden indenfor et ønsket område og derfor matcher netop jeres behov.

Som pædagog hos Must Vikar har man været igennem et grundigt rekrutteringsforløb. Vi står derfor inde for alle vores vikarer og ved at vores pædagoger besidder de rette færdigheder til at sikre trivsel hos med børn, unge og voksne.


Vi skaber gode rammer

Hos MUST Vikar sætter vi en dyd i kvalitet, ordentlighed og godt samarbejde hele vejen rundt. Vi lytter til jeres behov inden vi finder det perfekte match, og vi klæder alle vores vikarer godt på til både store og små opgaver, inden vi sender dem af sted. Vi har tilknyttet en pædagogisk koordinator, som løbende sparrer med vores vikar og forventningsafstemmer med dig som kunde.  På den måde kvalitetssikrer vi løbende og sørger for at vores vikarer trives og at I som kunder er tilfredse. Trygge rammer og godt samarbejde er alfa omega for vores måde at arbejde på. Vi fastholder alle de bedste kandidater hos MUST Vikar, ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Læs mere om vores vilkår og betingelser her.

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svaret på, kan klikke dig ind på vores underside spørgsmål og svar eller finde vores kontakt informationer her.

Vi tilbyder vikarer i flere faggrupper

Vi har en stor emnebank af faglærte og ufaglærte vikarer. Vi dækker bredt i form af mange faggrupper som kan ses herunder.

Den rette samarbejdspartner:

Hos Must Vikar får du en samarbejdspartner som hjælper dig med at finde den helt rette vikar. Udover at guide dig og hjælpe dig med den rette kandidat med de nødvendige kompetencer, hjælper vi dig i det videre forløb.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan Must Vikar kan hjælpe dig og din virksomhed på vej mod bedre tider med en vikarløsning?