Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.
pædagogisk assistent

Søger du en pædagogisk assistent?

Søger du en pædagogisk assistent til at dække huller i jeres vagtplan? En der kan lave pædagogiske aktiviteter med børn, unge og voksne med almindelige eller særlige behov?

Hos MUST Vikar finder vi den rette kandidat med de nødvendige kompetencer til at varetage jeres behov.

Vi har vi flere pædagogiske assistenter i vores emnebank med forskellig erfaring og mange kompetencer. Vores pædagogiske assistenter kan bookes til daginstitutioner, SFO, ungdomsklubber, døgninstitutioner, eller der hvor I måtte have være behov.

Vi lytter til dine behov og finder herefter det perfekte match.

Hvordan arbejder en pædagogisk assistent?

Som pædagogisk assistent arbejder man med børn, unge og voksnes udvikling. En stor del af arbejdet for den pædagogiske assistent går ud på at styrke trivslen gennem aktiviteter såsom:

  • Bevægelse
  • Leg
  • Idræt
  • Naturaktiviteter

Hvilke særlige kompetencer har en pædagogisk assistent?

Som pædagogisk assistent har man forudsætningerne til at igangsætte kreative, sociale og praktiske aktiviteter, der inkluderer og udvikler, børn, unge og voksne. Derudover har man som pædagogiske assistent også øje for relationer, fællesskaber og omsorgsarbejde og man kan have specialiseret sig indenfor et særligt område af det pædagogiske felt.

Som pædagogisk assistent hos Must Vikar har man været igennem et grundigt rekrutteringsforløb. Vi står derfor indenfor alle vores vikarer og ved at vores pædagogiske assistenter besidder de rette færdigheder til at arbejde med børn, unge og voksne trivsel gennem pædagogiske metoder og aktiviteter.


Vi skaber gode rammer

Hos MUST Vikar sætter vi en dyd i kvalitet, ordentlighed og godt samarbejde hele vejen rundt. Vi lytter til jeres behov inden vi finder det perfekte match, og vi klæder alle vores pædagogiske assistenter godt på til både store og små opgaver, inden vi sender dem af sted. Vi har tilknyttet pædagogisk koordinator, som løbende sparrer med vores pædagogiske assistenter og forventningsafstemmer med dig som kunde.  På den måde kvalitetssikrer vi løbende og sørger for at vores vikarer trives og at I som kunder er tilfredse. Trygge rammer og godt samarbejde er alfa omega for vores måde at arbejde på. Vi fastholder alle de bedste kandidater hos MUST Vikar, ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Læs mere om vores vilkår og betingelser her

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på, kan du klikke dig ind på vores underside spørgsmål og svar eller finde vores kontaktinformationer her.

Vi tilbyder vikarer i flere faggrupper

Vi har en stor emnebank af faglærte og ufaglærte vikarer. Vi dækker bredt i form af mange faggrupper som kan ses herunder.

Den rette samarbejdspartner:

Hos Must Vikar får du en samarbejdspartner som hjælper dig med at finde den helt rette vikar. Udover at guide dig og hjælpe dig med den rette kandidat med de nødvendige kompetencer, hjælper vi dig i det videre forløb.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan Must Vikar kan hjælpe dig og din virksomhed på vej mod bedre tider med en vikarløsning?