Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.
social- og sundhedshjælper

Søger du en social- og sundhedshjælper?

Søger du en social- og sundhedshjælper til at dække en eller flere vagter, akut eller over en længere periode? En social- og sundhedshjælper der er omsorgsfuld og kan opbygge en tillidsfuld relation til borgeren, de skal hjælpe?

Hos Must Vikar finder vi den rette kandidat med de nødvendige kompetencer til at varetage dit behov.

Vi har mange kompetente social- og sundhedshjælpere i vores emnebank Vores social- og sundhedshjælpere kan bookes til pleje og omsorg på plejehjem, sygehuse, i borgeres eget hjem eller hvor der måtte være behov.

Vi lytter til dine behov og finder herefter det perfekte match.

Hvilke kompetencer har en social- og sundhedsmedhjælper?

Som social- og sundhedshjælper har man taget en uddannelse, hvor man lærer at yde omsorg, udføre pleje og praktisk hjælp. Man får basale færdigheder og værktøjer til at fremme livskvaliteten hos borgeren og at skabe tillid og tryghed vil være nogle af ens spidskompetencer.

Hvilke opgaver varetager en social- og sundhedsmedhjælper?

I arbejdet som social- og sundhedshjælper varetager man vigtige og helt essentielle opgaver for at borgeren kan fungere i sin hverdag eller komme igennem et sygdomsforløb på bedst mulig vis.

Det er opgaver som:

  • Personlig pleje
  • Omsorg
  • Praktisk hjælp
  • Rengøring

Det er alle opgaver, hvor man kommer tæt på borgeren, man skal hjælpe og alle vores social- og sundhedshjælpere sætter en stor dyd ud i at skabe en tillidsfuld relation til borgeren. og der skal være plads til at borgeren føler sig tryg ved at dele glæder, sorger og bekymringer.

Som social- og sundhedshjælper hos Must Vikar har man været igennem et grundigt rekrutteringsforløb. Vi står derfor indenfor alle vores vikarer og ved at vores social- og sundhedshjælpere besidder de rette færdigheder til at sikre at borgere får den rette sygepleje og omsorg.


Vi skaber gode rammer

Hos MUST Vikar sætter vi en dyd i kvalitet, ordentlighed og godt samarbejde hele vejen rundt. Vi lytter til jeres behov inden vi finder det perfekte match, og vi klæder alle vores social- og sundhedshjælper godt på til både store og små opgaver, inden vi sender dem af sted. Vi har tilknyttet sundhedsfaglig koordinator, som løbende sparrer med vores social- og sundhedsassistenter og forventningsafstemmer med dig som kunde.  På den måde kvalitetssikrer vi løbende og sørger for at vores vikarer trives og at I som kunder er tilfredse. Trygge rammer og godt samarbejde er alfa omega for vores måde at arbejde på. Vi fastholder alle de bedste kandidater hos MUST Vikar, ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Læs mere om vores vilkår og betingelser her

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på, kan du klikke dig ind på vores underside spørgsmål og svar eller finde vores kontaktinformationer her.

Vi tilbyder vikarer i flere faggrupper

Vi har en stor emnebank af faglærte og ufaglærte vikarer. Vi dækker bredt i form af mange faggrupper som kan ses herunder.

Den rette samarbejdspartner:

Hos Must Vikar får du en samarbejdspartner som hjælper dig med at finde den helt rette vikar. Udover at guide dig og hjælpe dig med den rette kandidat med de nødvendige kompetencer, hjælper vi dig i det videre forløb.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan Must Vikar kan hjælpe dig og din virksomhed på vej mod bedre tider med en vikarløsning?