Vi kontakter dig

Bliv ringet op af en af vores medarbejder, hør mere om vores vikarløsninger og hvad vi kan tilbyde din virksomhed.
pædagogmedhjælper

Søger du en pædagogmedhjælper?

Søger du en pædagogmedhjælper til at dække en eller flere vagter, akut eller over en længere periode? En frisk og omsorgsfuld pædagogmedhjælper tage vare på børn, unge og voksne?

Hos Must Vikar finder vi den rette kandidat med de nødvendige kompetencer til at varetage dit behov.

Vi har mange dygtige pædagogmedhjælpere i vores emnebank.

Vores pædagogmedhjælpere kan bookes til daginstitutioner, SFO, bosteder og aflastningshjem, eller hvor der måtte være behov.

Vi lytter til dine behov og finder herefter det helt perfekte match.

Hvad er en pædagogmedhjælper?

Pædagogmedhjælpere står for at igangsætte aktiviteter med børnene. Det kræver ikke nogen formel uddannelse at være pædagogmedhjælper, og som pædagogmedhjælper er man derfor ofte ufaglært. Man kan være helt ny i faget eller have mange års erfaring.

Hvordan arbejder en pædagogmedhjælper?

Som pædagogmedhjælper arbejder man ofte indenfor forskellige dagtilbud som: børnehaver, vuggestuer, SFO eller fritidsklub men man kan også være på døgnområdet på bosteder, aflastningshjem eller lignende. Her varetager man opgaver som:

  • Pasning
  • Omsorg
  • Aktiviteter

Vi skaber gode rammer

Hos Must Vikar sætter vi en dyd i kvalitet, ordentlighed og godt samarbejde hele vejen rundt. Vi lytter til jeres behov inden vi finder det perfekte match, og vi klæder alle vores vikarer godt på til både store og små opgaver, inden vi sender dem af sted. Vi har tilknyttet faglig koordinator indenfor alle områder, som løbende sparrer med vikaren og forventningsafstemmer med dig som kunde.

Vi skaber gode rammer i samarbejdet mellem Must Vikar og virksomhed, samt virksomhed og vikar. Vi sikrer gode og trygge rammer for vores kunder, der skal modtage hjælp. Det betyder blandt andet, at du kan være sikker på, at den vikar der komme ud til dig eller din virksomhed har ren straffeattest, børneattest og arbejdstilladelse. Vi fastholder alle de bedste kandidater hos Must Vikar, ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Læs mere om vores vilkår og betingelser her.

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svaret på, kan klikke dig ind på vores underside spørgsmål og svar eller finde vores kontakt informationer her.

Vi tilbyder vikarer i flere faggrupper

Vi har en stor emnebank af faglærte og ufaglærte vikarer. Vi dækker bredt i form af mange faggrupper som kan ses herunder.

Den rette samarbejdspartner:

Hos Must Vikar får du en samarbejdspartner som hjælper dig med at finde den helt rette vikar. Udover at guide dig og hjælpe dig med den rette kandidat med de nødvendige kompetencer, hjælper vi dig i det videre forløb.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan Must Vikar kan hjælpe dig og din virksomhed på vej mod bedre tider med en vikarløsning?